In The Bedroom: Wray Serna

Vår vackra vän Wray Serna är lite av ett designgeni. Bland annat har hon kommit på den smarta appen Cloth, för alla som vaknar på morgonen och inte har något att sätta på sig. Den hjälper dig att sortera garderoben, spara outfits och dela dina favoriter. Hon har även fingertoppskänsla för inredning, så en solig marsdag gick vi hem till henne och pojkvännen Seth Porges i Bushwick, Brooklyn, för att titta närmare på deras nybyggda sovrum. Förutom inspiration fick vi instruktioner till en sängbotten som är hur lätt som helst att göra själv! Följ Wray på hennes blog eller flickr

Annons

Our beautiful friend Wray Serna is a total design genius. Among other things she invented the app Cloth with her boyfriend Seth Porges. It allows you to categorize, save and share your favorite outfits and is perfect for everyone waking up in the morning having nothing to wear. She also created their Bushwick bedroom out of thin air. Naturally, we wanted to take a closer look. As a bonus, Wray shared the instructions to her simple yet stylish DIY box spring! For English, press the flag at the bottom of the post. Follow Wray on her blog and on flickr

Det som tidigare var sovrummet har blivit ett kombinerat vardagsrum och kontor, där parets ”jag dör”-gulliga hundar Bishkin och Fizzgi (bilden) håller till om dagarna.

”Vi byggde golvet, bokstavligt talat. Tidigare gick taket på bottenvåningen ända upp här, så vi skar av det och skapade sovrummet av ingenting. Det är väldigt litet, men jag tycker om det.”

Jag byggde sängen av fyra lastpallar och målade dem vita (se instruktion). Jag ville ha något att lägga madrassen på, men eftersom golvytan är så liten var det svårt att hitta något. Lastpallarna kommer från Uline och var rätt billiga. Man kan hitta dem på gatan också, men på grund av vägglössepidemin ville jag beställa dem direkt från fabriken. Det var jättelätt! Jag målade bara de yttre pallarna och spikade ihop dem. Totalt tog det tre dagar, för att färgen skulle torka.”

Jag var helt enkelt tvungen att ha den här handtryckta tapeten från Cole and Son. Jag och två vänner satte upp den tillsammans. En stor orsak till att vi byggde rummet var att vi visste att den här utsikten över Brooklyn fanns, utan att vi hade tillgång till den. Nu har vi det! Min inredningsstil? Hmmm… Rustik-modern, det är nog bästa sättet att beskriva den.”

 

Jag är: designer. Just nu jobbar jag med interaktiv mode-tech. Jag och min pojkvän har gjort appen Cloth.

Mitt hem är: Jag älskar att spendera tid hemma, så det betyder väldigt mycket för mig. Jag älskar att vara här. Att ha ett estetiskt tilltalande rum omkring sig är väsentligt för ens välmående. Det är något jag bestämt tror på.

Senast in: En kaktus.

Senast ut: Jag slänger bokstavligt talat ut saker varje dag. Vi slängde precis en Ikeabyrå eftersom vi försöker möblera om på övervåningen.

Jag läser: En bok som hete ”Cutting for stone” av Abraham Verghese. Jag har precis börjat.

Jag ser: på tusen saker. Populär-tv som ”Walking dead” och ”House of cards”. Och så tittar jag mycket på ”Girls”. Det är nästan för verklighetstroget! Jag vill egentligen inte känna så, men jag kan verkligen relatera.

Jag lyssnar på: Samma sak som jag har lyssnat på de senaste tio åren, vilket är Sam Cooke.

Jag har på mig: En tröja från Blumarine. Jag gillar att kombinera vintage md nya designers. Jag klär mig lite som en äldre dam. Äldre kvinnor gillar verkligen min stil. Jag tycker om designers som Carolina Herrera och Sonia Rykiel. Om jag hade alla pengar i världen skulle jag definitivt klä mig som om jag vore i 40-årsåldern.

Jag inspireras: Av naturen och gamla saker. Särskilt gamla reliker och gamla hus. Jag tycker att saker som bär på en historia är lite magiska.

Jag drömmer: Jag drömmer om att ha en familj och att resa mycket med den familjen.
Laddar